Restaurant Sant Miquel

Restaurant Sant Miquel

Restaurants

Restaurant Sant Miquel

Mas Colomer
17176 - Sant Esteve d'en Bas - Girona
E-mail: santmiquel@cuinavolcanica.cat
Telèfon: 972690123

Com arribar-hi

Restaurant familiar obert des de 1986 per la família Colomer-Cullell situat a Sant Esteve d’en Bas (Vall d’en Bas) .Situat a les afores del poble on poden trobar la tranquil•litat i gaudir de l’entorn (jardí, zona per nens, animals...)

Membre del Col·lectiu Cuina Volcànica amb especialitats en diferents productes del territori emmarcats amb una cuina tradicional catalana amb la precisa evolució del moment. Redescobrint el sabor del nostre territori a través del producte que ens dona la nostra terra.

· Descans setmanal: Dimecres a la nit, excepte festius i estiu  

A 100 metres del restaurant  disposem dels “allotjaments Colomer-Cullell  regentats per la mateixa família Colomer i Cullell.
Aquests apartaments turísitcs estan ubicats en les antigues cabanyes del Mas Torner, més conegut com a Mas Tornell. Aquesta casa de pagès del segle s.XVIII està situada a la línia que separen els camps de la Vall amb els boscos d'alzines. Així doncs es ubicada a la falda de la muntanya de l' ermita de Sant Miquel de Castelló, antiga talaia de templers i mes tard bastió de remença, situada a la Serralada del Llancers pertany al massis del Collsacabra.

Els Allotjaments Colomer Cullell estan formats per 10 apartament, els cuals poden ser d'una o dos habitacions. Situats a 500 metres sobre el nivel del mar.
Els apartaments tenen una cuina totalment equipada, sala de bany completa i menjador. Tots els apartaments tenen calefacció, telefon i televisió.
Les instalacions disponen d'un servei de bugada amb rentadora i secadora. També hi ha una sala comunitària.
Els apartaments tenen jardí, piscina, barbacoa i zona de llleure.
En el jardin i en totes les instalacions està prohibida la entrada d'animales domestics.


Xecs regals Gastronòmics - Restaurant Sant Miquel


Com arribar-hi