MAGRET D’ÀNEC, PERES I MOSCAT

MAGRET D’ÀNEC, PERES I MOSCAT

Tornar a: Receptes

MAGRET D’ÀNEC, PERES I MOSCAT

2 magrets d’ànec de 600g

1 pot de melmelada de pera de La Fageda

200cl fons de carn

200cl de moscat de l’Empordà

Elaboració

  1. Marqueu els magret a foc lent per la grassa, un cop sigui daurat i el greix desfet doneu la volta i pugeu el foc, fins a daurar l’altre costat.
  2. Retireu del foc i elimineu el greix sobrant.
  3. Aboqueu el moscat i deixeu reduir, fins evaporar l’alcohol.
  4. Afegiu la melmelada i el suc de carn.
  5. Porteu a evolució i remeneu fins aconseguir una salsa lligada.
  6. Farciu el magret i afegiu la salsa per sobre.
  7. Podeu acompanyar amb unes peres al vi.

 

 


Comarteix

Recepta elaborada per