La Cuina Volcànica

L’any 1994 neix el grup Cuina Volcànica.

El col·lectiu de Cuina Volcànica va néixer el 1994, en el II Congrés de Cuina Catalana, va sorgir de la inquietud d’un grup de restauradors que es van unir davant la necessitat de posar en valor la cuina local i els productes del territori, establir relacions amb els productors de la comarca, crear un nou receptari per als seus restaurants, i combinar-lo amb el receptari tradicional. Fa uns anys, l’acció de compartir les receptes, no era el més habitual, i el fet de formar un col·lectiu de cuina per a compartir-les va ser un acte innovador a l’època. La finalitat, crear una obra col·lectiva.

Una cuina de comarca basada en un receptari tradicional, creatiu i atrevit, que fa créixer les inquietuds i les curiositats culinàries pròpies de la zona.
Davant la riquesa i varietat de productes tan nostres, el grup Cuina Volcànica en defensa la seva plena integritat als nostres fogons i en difon les seves curiositats culinàries ben pròpies.