Crema de naps negres de la Vall d'en Bas amb cruixent de peus de porc

Crema de naps negres de la Vall d'en Bas amb cruixent de peus de porc

Tornar a: Receptes

Crema de naps negres de la Vall d'en Bas amb cruixent de peus de porc

Preparació

1. Poseu els peus en aigua freda i les verdures tallades.
2. Un cop bulli l’aigua escomeu-los, afegiu la sal i deixeu coure unes 3 hores.
3. Dessoseu-lo i envoliqueulo en paper film, i posseu lo al congelador.
4. Tot seguit el talleu a la màquina de fiambres i el posseu entre dos papers sulfuritzats i el poseu al forn durant 2 hores a 120ºC.
5. Estoveu la ceba amb oli i sense que comenci a agafar color afegiu el nap i la patata tallat a daus.
6. Deixeu coure a foc lent i tot seguit cobriu-ho tot d’aigua i deixeu bullir fins que estigui tot cuit.
7. Rectifiqueu de sal i passeu-ho per la batedora.
8. Acabeu el plat amb el cruixent de peu de porc.


Llistat d'ingredints

Ingredients per a quatre persones 1 peus de porc obert pel mitg ¼ ceba ¼ pastanaga ¼ porro 120 grams de naps negres de la Vall d'en Bas 1 patata 1 ceba de figueres oli


Comarteix

Recepta elaborada per