Política de protecció de dades

Mitjançant aquest avís, l'Associacio Professional Empresaris Hostaleria de la Garrotxa (en endavant "L'Associació Hostalatge de la Garrotxa") informa els usuaris de la seva pàgina web www.cuinavolcanica.cat. de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, "les Dades Personals") per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a l'Associació Hostalatge de la Garrotxa les Dades Personals requerides en el formulari de "fes-te soci" i "contacte". L'Associació Hostalatge de la Garrotxa es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d'adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.
Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que L'Associació Hostalatge de la Garrotxa en serà titular i responsable.
La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme pel L'Associació Hostalatge de la Garrotxa o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, en el seu cas, amb l’L'Associació Hostalatge de la Garrotxa, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis de l’L'Associació Hostalatge de la Garrotxa, la seva adequació a les preferències i gustos del clients, i l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació comercial sobre els serveis que l’ L'Associació Hostalatge de la Garrotxa ofereix actualment i en el futur.
L'Associació Hostalatge de la Garrotxa no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. L'Associació Hostalatge de la Garrotxa o, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom de L'Associació Hostalatge de la Garrotxa, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l'usuari ha d'ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.
Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, contactant amb L'Associació Hostalatge de la Garrotxa a través del correu electrònic info@cuinavolcanica.cat.