Notícies

< Notícies

DE TAPES PER 16 BARS DE L'ASSOCIACIÓ D'HOSTALATGE D'OLOT

10/06/2011

L’acte d’anar de tapes, no només està relacionat amb el menjar, sinó també amb el fet de comunicar-se i socialitzar. Per altra part, des de sempre els bars han estat punts de reunió, i a més, són espectadors del nostre dia a dia. Un espai molt important testimoni de tertúlies, celebracions, coneixences, cites especials i declaracions a cau d’orella.
És per això, que 16 bars de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, de l’11 al 18 de juny, volen convertir la ciutat d’Olot en l’escenari de la I Ruta de les Tapes. L’objectiu és crear una xarxa gastronòmica, i tal com indica la frase “anar de tapes”, convidar a recórrer diferents bars de la ciutat, fet que implica sortir al carrer i conèixer de més a prop alguns dels nostres bars agremiats (Bar Club, Can Xena, La Taverna, L’Altre Manolo, Cocodrilo, 6T7, Le Baobab, El Croscat, Moment Bus, Dit i Fet, Sa Dragonera, Firabar, Pekín, B-Crek Brasa i Cuina, El Volcanet i Hostal del Sol).
Per fer més atractiva aquesta ruta gastronòmica, s’ha editat un fulletó, en el qual, hi surten tots els bars participants amb la tapa que elaboraran per a l’ocasió, un plànol d’Olot que marca la ubicació de cada establiment perquè es pugui fer la ruta a mida, i un passaport amb sis caselles que s’han d’omplir per tal de poder guanyar una Escapada de Cap de Setmana amb totes les despeses pagades. El passaport es pot trobar als bars participants i a l’Oficina de Turisme d’Olot. Les instruccions d’ús del passaport s’especifiquen en el mateix fulletó i es poden consultar en el web www.garrotxahostalatge.cat
D’altra banda, també es premiarà a la persona que ens faci arribar la foto més original i divertida, ja sigui acompanyat o degustant una de les tapes de la ruta. Per participar en aquest concurs només s’ha d’enviar una foto al correu rutadelestapes@gmail.com, i l’escollit podrà guanyar 7 esmorzars per a una persona en 7 dels 16 establiments participants a la Ruta de les Tapes.
El dia 21 de juny s’escollirà el passaport i la fotografia premiada. Des de l’Associació d’Hostalatge ens posarem en contacte amb la persona guanyadora. També serà publicat al web de l’associacióComarteix