Cuina Volcànica torna al Festival Vallviva amb una parada Km0
01/07/2025
Un any més, Cuina Volcànica serà present al Festival Vallviva, que se celebra del 9 al 13 de juliol, amb una parada gastronòmica que reivindica el producte local i la cuina de proximitat. El col·lectiu hi participa amb una proposta de tastos elaborats per alguns dels restaurants membres.
Cada vespre, un restaurant diferent prendrà el relleu per oferir una degustació del territori, amb plats que combinen tradició i creativitat:
- Dimecres 9 de juliol: Crestes mar i muntanya de botifarra de perol i gambes, a càrrec del Restaurant Can Xel de Santa Pau.
- Dijous 10 i divendres 11 de juliol: La proposta compartida del Restaurant Sant Miquel (dijous) i La Quinta Justa (divendres) serà una focaccia de fajol i farro amb porchetta ecològica de verdures de la Canya i formatge Xiroi de la Xiquella.
- Dissabte 13 de juliol: El Restaurant L’Hostalet clourà la participació amb un milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps.
Amb aquesta iniciativa, Cuina Volcànica ofereix als assistents del festival una proposta gastronòmica que reforça el seu compromís amb el territori i el vincle amb els productors de la Garrotxa.