VII Fira del Fajol de Batet de la Serra
10/02/2012
Els dies 11 i 12 de febrer es portarà a terme la VII Fira del Fajol a Batet de la Serra. El dissabte s'ha previst la Jornada sobre productes agroalimentaris locals "Quilometre 0. Arrenquem amb els productes locals!, cal inscripció prèvia a fes@olot.cat. Pel que fa al diumenge, es farà la demostració de batre fajol, en Batoies ens mostrarà de nou les seves arts dansaires, i el col•lectiu Cuina Volcànica elaborarà diferents tastos de fajol per als assitents. Qui ho vulgui podrà quedar-se al dinar popular adquirint el tiquet corresponent. També hi haurà parades d'artesania i productes locals durant tot el dia, i tallers i demostracions d'oficis.
Tastos de Cuina Volcània per a la Fira del Fajol de Batet de la Serra
Restaurant La Curenya
• Pa de pessic de fajol esponjós amb pinyons i ratafia
Restaurant Can Xel
• Mini pizzes garrotxines de fajol
Restaurant La Francesa
• Bunyols de crema
Restaurant La Deu
• Creps de fajol variades: dolces, salades i de xocolata
Restaurant Hostal dels Ossos
• Farinetes de fajol
• Pastís de fajol am cabell d’àngel i mousse de formatge
• Escudella
Restaurant L’Alba
• Muffins de ratafia i panses