Notícies

< Notícies

V Jornada de la patata mora

31/10/2012

V Jornada de la patata mora La Vall d’en Bas

Dissabte, 17 de novembre de 2012

ACTES


11.00. Tastet de patata mora tofonada a la Plaça Mercat d’Olot (gratuït).
19:00. Conferència al Restaurant L’Hostalet d’Hostalets d’en Bas. Història, cultiu i consum de la patata: recomanacions en el marc d'una alimentació saludable. Maria Manera i Bassols. Dietista-Nutricionista.Grup de Revisió, Estudi i Posicionament de l'Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes.
20.15. A continuació, tastet de sopa trufada i cervesa volcànica ofert pel col·lectiu Cuina Volcànica. 21.00. Sopar de patata mora al Restaurant L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas.
MENÚ Les braves d’en Josep Colom Sopeta de gambes amb patates mores Nyoquis de patata mora amb crema de serrat d’ovella del Mas Farró i llardons cruixents Platillo de botifarres amb patates mores i bolets, de postres poma al forn amb sorbet de vodka.  Cafès i xocolates Vins Sinols D.O. Empordà Aigua Mineral
Preu del sopar: 25 € per persona.

 (Cal fer reserva prèvia per assistir al sopar, ja que té un aforament limitat. Tots aquells que estigueu interessats en participar-hi, podeu adquirir els tiquets a: Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 15h a 19h, divendres de 8h a 15h. Neus Giménez. Tel: 607401947. info@garrotxahostalatge.cat Restaurant L’Hostalet. Hostalets d’en Bas. Tel: 972690006. Plaça Mercat d’Olot. Jordi Vilarrasa. Tel: 972264703. Ajuntament de la Vall d’en Bas. Tel: 972690225. )

Organitzen: · Associació Garrotxa, cuina i territori. · Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. · Consorci de Medi Ambient i Salut Pública, SIGMA. · Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. · Cuina volcànica. Col·laboren: · Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot. · Diputació de Girona. · Patronat Municipal de Turisme de la Vall d’en Bas. · Cuina Remença, Vall d’en Bas Terra de Remences. · Patronat de Turisme Costa Brava Pirineus de Girona. Amb el suport de: · Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.Comarteix