Notícies

< Notícies

UE Olot dona a conèixer la Cuina Volcànica através de la seva nova web als Clubs de Futbol visitants

23/09/2011

La UE Olot presenta el projecte "Benvingut Visitant!"


Un link a la pàgina web del club de futbol permetrà als seguidors de l'equip rival conèixer la Comarca de la Garrotxa i cobrir les seves necessitats quant a restaurants i allotjament


La Unió Esportiva Olot ha presentat, aquesta tarda en roda de premsa, el portal turístic "Benvingut visitant!". És una iniciativa pionera dins el món del futbol, creada amb l'objectiu de fer créixer el turisme esportiu a la comarca de la Garrotxa.En aquest sentit s'ha creat un conveni entre la UE Olot, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i l'agrupació Cuina Volcànica, que compta amb el suport del Consell Comarcal, l'Ajuntament d'Olot i Turisme Garrotxa. La tasca de la UE Olot dins el conveni és la introducció d'un link a la pàgina web del club -www.ueolot.com- que dirigeix al visitant a les diferents webs de les entitats col·laboradores i les administracions que suporten el conveni. A partir d'aquí són elles qui gestionen les necessitats de les visites que genera la pàgina web del club.

Tal com ha expressat el vicepresident de la UE Olot, Jordi Vayreda: "Des del club entenem que el futbol obliga a l'equip rival i els seus familiars a trepitjar la nostra comarca. Són moltes les persones que setmana rere setmana visiten el camp de futbol de l'Olot, tant per veure el primer equip, com per animar algun dels 10 equips de Futbol Base que hi ha al club. És per això que volem que el visitant, quan vingui a Olot, pugui cobrir les seves necessitats quant a hostalatge, i a més tingui informació dels principals atractius de la Garrotxa, que són molts, paisatgísticament i culturalment.

Per la seva banda, Gerard Xifra, president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i membre de Cuina Volcànica, ha destacat la importància de treballar en xarxa entre les entitats de la comarca per potenciar el territori: "Des de l'Associació creiem que és un molt bon conveni, ja que oferim als visitants de l'equip rival la oportunitat de conèixer la comarca, i no només el camp de futbol. És una oferta completa: gastronomia, cultura i paisatge".

El President del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona i el regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Olot, Estanis Vayreda, han reiterat la importància d'apostar pel turisme esportiu, ja que setmanalment genera, no només en futbol sinó en tots els esports, molts visitants a la comarca. Estanis Vayreda ha anunciat que "des de l'ajuntament es posaran els recursos turístics a disposició dels equips que vinguin".

La UE Olot, a més d'un club esportiu, és una entitat que vetlla per la ciutat d'Olot i per tota la comarca de la Garrotxa. És per això que dins el portal de Benvingut Visitant!, cada setmana també anunciarà una agenda de les activitats que es fan el cap de setmana en qüestió a la comarca.

La presentació del conveni s'ha celebrat avui dijous, a les cinc de la tarda, al Bar Restaurant Camp de l'Olot i ha estat presidida per Jordi Vayreda i Gerard Xifra. A més ha comptat amb la presència de Joan Espona i Estanis Vayreda. La primera demostració d'aquesta sinèrgia entre futbol i turisme ha estat l'adhesió del Bar Restaurant a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, i la introducció de Gerard Xifra dins la llista de socis de la UE Olot.Comarteix