Notícies

< Notícies

Tastos de Cuina Volcànica al Palau Moja de Barcelona

27/07/2017

Cuina Volcànica va ser present al Palau Moja de Barcelona, per promocionar la gastronomia i el producte de la Garrotxa. Va portar a terme demostracions de cuina del territori i degustació dels plats elaborats in situ. 

En motiu del seu 20è aniversari Turisme Garrotxa ha organitzat unes jornades gastronòmiques i culturals, socials i esportives per viure “la Garrotxa amb els cinc sentits” des de Barcelona. Del 6 al 8 de juny, aquest seguit d’activitats gratuïtes i adreçades al públic general permetran traslladar les millors experiències del territori a la capital catalana.

La Garrotxa és una comarca pionera en turisme sostenible i en un model de turisme públic-privat. L’associació Turisme Garrotxa, al voltant de la qual s’agrupa el sector turístic, vetlla pel foment de l’economia autòctona, la innovació, la cooperació i la solidaritat. També treballa per la valoració i preservació del paisatge, pel foment de la identitat sociocultural, per la cohesió social i per la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.

Dimecres 7 de juny:

o 18.00 h – 19.00 h: Deixa’t seduir per la Cuina Volcànica. Degustació dels productes més singulars de la cuina garrotxina. Tast obert a tothom amb inscripció prèvia. Places limitades.Comarteix