TASTOS DE CUINA VOLCÀNICA AL MERCAT DE NADAL D'OLOT
22/12/2009
El diumenge 6 de desembre el col·lectiu Cuina Volcànica va portar a terme un taller de Cuina de Nadal al Centre Catòlic d’Olot. L’acte va començar a les 18.00h de la tarda, on quatre establiments de Cuina Volcànica, van presentar plats realitzats amb productes del territori, van explicar-ne les seves qualitats, i maneres de preparar-los. El Restaurant L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas va preparar una escudella de farro amb llardons de la mocada; el Restaurant Hostal dels Ossos de Batet de la Serra, va presentar uns canelons de bolets i fajol amb serrat d’ovella; pel que fa al Restaurant Self La Garrotxa d’Olot va cuinar un guisat de vedella amb patata mora; finalment, el Restaurant Sant Miquel de Sant Esteve d’en Bas, i com a postre, va oferir unes neules de ratafia amb mousse de torró de xixona.