Sopars al volcà d'Olot amb Cuina Volcànica - 5, 12, 19 i 26 d'agost
08/07/2013
Sopars al volcà
Viure una nit d’estiu màgica al cràter d’un volcà només és possible a Olot. Visita teatralitzada del peu del volcà Montsacopa fins al cràter ambl’actriu Anna Roca, que ens explicarà anècdotes de la història de la ciutat. Seguidament, a l’era de l’ermita de Sant Francesc, sopar exquisit per tastar els millors productes de l’autèntica Cuina Volcànica de la Garrotxa. Una nit per descobrir els tresors gastronòmics de la nostra comarca i delectar-nos amb la música en directe en un entorn privilegiat. Un record inoblidable d’una ciutat única.
Dates: 5, 12, 19 i 26 d’agost
Lloc: inici de la pujada del Via Crucis – Volcà Montsacopa (punt de trobada)
Hora: 19.30 hores
Preu: 40€ per persona
Promoció 45 € allotjament i esmorzar: Reserva plaça al Sopar al volcà i gaudeix de la promoció que ofereixen els allotjaments Hotel Riu – Hotel Borrell – Hotel Can Blanc – Hotel l’Estació – Hotel La Perla
Més informació i reserves: Oficina de Turisme d’Olot. 972 26 01 41 – turisme@olot.cat
S’obriran inscripcions a partir de l’1 de juliol. Places limitades.
Organitza: IMPC (Institut Municipal de Promoció de la Ciutat). www.turismeolot.cat
Restaurants col·laboradors:
Restaurant la Deu (www.ladeu.es)
Restaurant Els Ossos (www.hostaldelsossos.com)
Restaurant Self La Garrotxa (www.cuinavolcanica.cat)
Restaurant Font Moixina (www.fontmoixina.com)
Minuta del Sopar al Volcà
Els tastos
Crema de verdures de l’hort
Pa de fajol amb llonganissa artesana
Pastís de bolets de temporada
Amanida de brots tendres amb fesols de Santa Pau i llardons
Parfait d’aviram amb gelatina de ratafia
Llom de bacallà amb melmelada de tomata i olivada
Patates d’Olot
Guisat de pilotilles amb calamarsets
Vedella de La Garrotxa cuita a baixa temperatura
Mousse de iogurt de La Fageda amb compota de poma
Torrija” de tortell d’Olot
La beguda
Aigua
Vi negre – DO Empordà
Vi blanc – DO Empordà
Cervesa
Ratafia Russet