Notícies

< Notícies

Sopars al volcà d'Olot amb Cuina Volcànica - 5, 12, 19 i 26 d'agost

08/07/2013

Sopars al volcà


Viure una nit d’estiu màgica al cràter d’un volcà només és possible a Olot. Visita teatralitzada del peu del volcà Montsacopa fins al cràter ambl’actriu Anna Roca, que ens explicarà anècdotes de la història de la ciutat. Seguidament, a l’era de l’ermita de Sant Francesc, sopar exquisit per tastar els millors productes de l’autèntica Cuina Volcànica de la Garrotxa. Una nit per descobrir els tresors gastronòmics de la nostra comarca i delectar-nos amb la música en directe en un entorn privilegiat. Un record inoblidable d’una ciutat única.

Dates: 5, 12, 19 i 26 d’agost

Lloc: inici de la pujada del Via Crucis – Volcà Montsacopa (punt de trobada)

Hora: 19.30 hores

Preu: 40€ per persona

Promoció 45 € allotjament i esmorzar: Reserva plaça al Sopar al volcà i gaudeix de la promoció que ofereixen els allotjaments Hotel Riu – Hotel Borrell – Hotel Can Blanc – Hotel l’Estació – Hotel La Perla

Més informació i reserves: Oficina de Turisme d’Olot. 972 26 01 41 – turisme@olot.cat

S’obriran inscripcions a partir de l’1 de juliol. Places limitades.

Organitza: IMPC (Institut Municipal de Promoció de la Ciutat). www.turismeolot.cat

Restaurants col·laboradors:

Restaurant la Deu (www.ladeu.es)

Restaurant Els Ossos (www.hostaldelsossos.com)

Restaurant Self La Garrotxa (www.cuinavolcanica.cat)

Restaurant Font Moixina (www.fontmoixina.com)

 

                                                                         Minuta del Sopar al Volcà

                                                                                        Els tastos
                                                                        Crema de verdures de l’hort
                                                                 Pa de fajol amb llonganissa artesana
                                                                         Pastís de bolets de temporada 
                                                Amanida de brots tendres amb fesols de Santa Pau i llardons
                                                                     Parfait d’aviram amb gelatina de ratafia
                                                          Llom de bacallà amb melmelada de tomata i olivada
                                                                                       Patates d’Olot 
                                                                    Guisat de pilotilles amb calamarsets 
                                                               Vedella de La Garrotxa cuita a baixa temperatura
                                                      Mousse de iogurt de La Fageda amb compota de poma 
                                                                                   Torrija” de tortell d’Olot

                                                                                             La beguda
                                                                                               Aigua
                                                                                 Vi negre – DO Empordà 
                                                                                 Vi blanc – DO Empordà
                                                                                              Cervesa
                                                                                         Ratafia Russet

 

 




 



Comarteix