Notícies

< Notícies

Receptes d'alumnes d'escoles de la Garrotxa a la Fira de l'Embotit de la mà dels cuiners de Cuina Volcànica

15/03/2018

Cuina Volcànica ofereix, un any més, demostracions dissabte i diumenge a la tarda amb els participants del projecte Cuina Gran. Fa 5 anys va començar aquesta iniciativa que dóna l’oportunitat als alumnes de primària de les escoles d’elaborar receptes de porc amb les seves famílies. S’escullen 4 receptes que els alumnes fan amb el cuiner a l’Espai Tast i que també poden enregistrar al programa d’Olot Televisió “El paisatge a la Taula”.

Dissabte 17 de març a les 19.00h es presentaran les receptes de l'escola Cor de Maria d'Olot que van elaborar uns "Croissants de bull blanc i compota de poma", i l'escola Joan Maragall de Santa Pau que van fer "Un Croscat", els acompanyarà en Joan Masegur del Restaurant Hostal dels Ossos, que a més a més, ens cuinarà uns calamarsets farcits de botifarra negra i patata mora. 

Pel que fa el diumenge 18 de març a les 18.30, serà en David Colom del Restaurant L'Hostalet, qui acompanyarà els alumnes de l'escola Pla de Dalt d'Olot, que elaboraran una "poma farcida de carn de porc", i els alumnes de l'escola La Bòbila de Les Preses amb l'original recepte "Sushi Porki"

Els assistents a la demostració podran degustar les diferents receptes elaborades. 

Programa-Fira-de-lEmbotit-201820180316.pdfComarteix