Notícies

< Notícies

Presentació de la targeta Comerç Garrotxa a la Fira de Sant Lluc d'Olot

01/10/2008

 

En la Fira de Sant Lluc d'Olot es va presentar al públic la nova targeta Comerç Garrotxa ,en un stand de La Caixa i la participació de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa que va incloure tastos gastronòmics amb productes de Cuina Volcànica a tothom que omplis la sol·licitud de la targeta i l'ACO donava la bossa ecològica. L’èxit amb mes de 600 sol·licituds va finalitzar amb el sorteig del premis a la Fira que són:
-. 2 Tiquets pel Sopar Presentació de la 24a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa - Dimecres 26 Novembre Restaurant La Deu d'Olot
.-2 Invitacions a un menú degustació en un restaurant participant en els 30 dies de la 24 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Gaudeix de tots els avantatges amb la nova Targeta Comerç Garrotxa de "La Caixa" en els establiments adherits de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa : hotels, restaurants, bars i altres establiments col·laboradors Targeta Comerç Garrotxa i en els comerços de l'Associació de Comerciants d'Olot .

La targeta Comerç Garrotxa us ofereix :
Sorteig d'un menú diari en dia feiner en un establiment de l'Associació Hostalatge de la Garrotxa entre les targetes operants (promoció vàlida fins el 31/12/08)
Benzinera BP descompta 3% en tots els productes.
Petrotank Descompte 3% Diesel A Descompte 4% Biodisesel 10 Distribució de gasoil a domicili,financiació a 3 mesos sense càrrec.
Parking Firalet d'Olot Descompte 25%
Cinemes Olot Preu de dia del espectadors de dilluns a dijous
Targeta Solidaria
Multiplicadors Punts Estrella X 3 en totes les compres fins 31/3/09
Regal d'una bossa ecològica "posa't el món ala bossa" en demanar la targeta
Mes avantages que s'incorporaran en les properes setmanes
La targeta Comerç Garrotxa pots sol·licitar-la a les oficines de La Caixa en els establiments adherits a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i en els comerços de l'ACO.

Targeta Gratuita
Sense canviar de banc
Disposa de diners en efectiu
Pagament flexible
Informació Puntual
Promocions
Compra als teus comerços
Targeta ciutadana
Targeta solidaria
Mes avantatgesComarteix