Notícies

< Notícies

Presentació de la nova pel·licula de Trueba a la Garrotxa

22/09/2011

Fernando Trueba ha escollit la Garrotxa i Ceret, a la Catalunya del Nord, com escenaris de la seva pròxima pel·ícula, 'El artista y la modelo'. El director madrileny recrea la França ocupada del 1943 i assegura que, mentre escrivia, no li venien imatges en color a la ment i que, per això, la roda en blanc i negre. Trueba s'ha rodejat d'un equip d'actors on contrasta la dilatada experiència de Claudia Cardinale, Chus Lampreave i Jena Rochefort amb la joventut d'Aïda Folch, descoberta fa deu anys pel mateix Trueba. El director assegura que és un pel·lícula "simple i desproveïda d'artificis" i que transmet vida. El rodatge a Ceret ja ha acabat i l'equip estarà un mes a localitzacions de la Garrotxa,principalment a Batet de la Serra.

Trueba va  resaltar la seva passió per la gastronómia de la Garrotxa ,com exemple va lloar els tastos gastronòmics  de la Cuina Volcànica que va poder degustar en la presentació així com tots els mitjans de premsa.

La presentació es va realitzat en la majestuosistat  feta tradició en cada racó de la  Casa Rural Mas Garganta de La Pinya , on  Inés Puigdevall i la Núria van ésser les perfectes anfitriones de l'acte amb la seva amabilitat  i les seves atencions vers tothom.

 

 Comarteix