Notícies

< Notícies

MasterChef a la Garrotxa

29/06/2021

 

El programa MasterChef difon els valors paisatgístics, gastronòmics i turístics de la Garrotxa

Seguint amb l'estratègia de difusió de marca del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, l’ens dona suport a projectes audiovisuals de qualitat que propaguen els valors i atractius paisatgístics, gastronòmics i turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona entre el públic i els visitants potencials de la demarcació.

Així, dimarts 29 de juny, a les 22.10 h, l'episodi número 11 de la novena temporada del programa de talent culinari MasterChef de La1 (RTVE) mostrarà els tresors de la cuina volcànica de la Garrotxa. Una part del programa va ser enregistrada al restaurant Les Cols d'Olot, amb dues estrelles Michelin, i hi van participar activament la cuinera Fina Puigdevall i el seu equip de cuina.

En el mateix programa es va comptar amb la presència de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Pau Presas, vicepresident primer de la Diputació de Girona; Josep Berga, alcalde d'Olot, Jaume Dulsat, vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de Gerard Xifra, president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, a més de nombrosos cuiners garrotxins.Comarteix