Notícies

< Notícies

L'exitosa campanya 2x1 torna amb novetats, més de 200 propostes i s'obre a la comarca

31/01/2014

El cap de setmana del 22 i 23 de febrer, l’estada a Olot es tornarà a viure el doble.  Aquest és el principal objectiu de la campanya promocional Olotx2, que l’Ajuntament d’Olot, amb el recolzament de nombrosos col•lectius, torna a promoure després de l’èxit de la primera edició, i que pretén desestacionalitzar l’afluència de visitants i promoure Olot i la Garrotxa com a destí turístic i comercial de qualitat.
Durant dos dies, Olot i la comarca oferiran places d’allotjament, àpats i activitats turístiques al 2x1, a més de descomptes i promocions en tot el comerç i perruqueries.
40 allotjaments de la comarca entre hotels, pensions, apartaments turístics, cases de turisme rural, càmpings i cases de colònies posen a la venda, a partir del 27 de gener a través del portal www.olotx2.cat, 600 places entre les nits del 21 i 22 de febrer, oferint 1 nit a meitat de preu, 2 nits al preu d'1 o 2 habitacions al preu d'1.
Pel que fa a l’àmbit gastronòmic i durant tot el cap de setmana, 30 restaurants de la Garrotxa ofereixen àpats per a dos comensals i en paga un, així com 12 bars i cafeteries d’Olot posen a disposició de garrotxins i forans esmorzars, berenars i tapes, entre d’altres, també al 2x1.
Paral•lelament, la majoria de comerços del centre d’Olot se sumen a la campanya 2x1, igual que fan les parades de la Plaça Mercat, oferint un producte de cada parada al 2x1 i tastos gratuïts durant el matí del dissabte 22 de febrer.
La campanya també es complementa amb una quinzena d’activitats turístiques de caire lúdic que es podran viure el doble, com ara passejades volcàniques en trenet, cinema, rutes en bici elèctrica, concerts d’El Mini (El festival de música de butxaca), portes obertes i visites guiades als museus o al volcà Montsacopa...
L’Olotx2 també compta amb l’adhesió del Gremi de Perruquers i una desena d’establiments faran promocions i obsequis durant el divendres 21 i el dissabte 22. Els 4 aparcaments interiors de la ciutat faran un 2x1.
La novetat d’enguany se centra en l’àmbit musical amb un concert gratuït del cor de gòspel Messengers (subcampió del programa Oh Happy Day! de TV3) a la plaça Major d’Olot les 12.30 hores del dissabte 22 de febrer, així com el Fil musical de l’Olotx2 que consistirà en 10 escenaris de música en directe al centre de la ciutat durant la tarda del mateix dissabte 22 de febrer, dos esdeveniments que acabaran de donar l’oportunitat de «viure Olot el doble».
Fan possible l’Olotx2 (a més de l’Ajuntament d’Olot) Turisme Garrotxa, l’Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Comerciants d’Olot, la Plaça Mercat, el Gremi de Perruquers d'Olot i comarca i el Patronat de Turisme Costa Brava de Girona, entre d’altres empreses i entitats d’Olot i la Garrotxa.Comarteix