La volcànica, una cervesa d'èxit en els restaurants de Cuina Volcànica
19/03/2015
La cervesa La Volcànica des de la seva creació per part dels membres del col·lectiu de Cuina Volcànica amb motiu de la Fira del Fajol de Batet de la Serra , aquesta fresca i innovadora recepta de cervesa elaborada amb aquesta poligonàcia continua el seu èxit , de venda en exclusiva en els establiments del col·lectiu com un valor afegit més de la seva carta amb maridatge perfecte amb els plats de la cuina volcànica El fajol no és un cereal, però se'n fa el mateix ús, tradicionalment s'utilitzava a la cuina en l'elaboració de plats com ara les farinetes, producte molt típic i conegut a la Garrotxa. Actualment, a part de les farinetes i de la recuperació de receptes antigues, el col.lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa l'ha introduït als seus fogons per fer-ne els plats més creatius, podem degustar des dels tradicionals macarrons de l'àvia, però fets de fajol, uns creps, o unes galetes