La Fira de Sant Lluc d'Olot 15 i 16 octubre :Degustacions de Cuina Volcànica
14/10/2011
Un any més la cuina volcànica serà present en la Fira de Sant Lluc d'Olot.
En l'espai de la Fira situat en la Plaça Major d'Olot , diferents cuiners de la Cuina Volcànica realitzarant cuina presèncial amb degustacións amb productes d' una combinació de les Denominació Origen (DO) , IGP de Catalunya amb productes de la Garrotxa , per a la cuina del territori.
Dissabte 15 :
11:30am : Restaurant Hostal del Ossos ( Batet de la Serra ) -
DOP arròs del delta de l'ebre cremòs amb IGP pollastre del prat i cebes de sant francesc
18:00pm : Restaurant la Quinta Justa (Olot)
IGP Vedella dels pirineus catalans amb baquetes
Diumenge 16:
12:00pm Restaurant Self La Garrotxa (Olot)
Suquet de DOP Mongeta del ganxet amb saltxites i bolets
18:00pm Restaurant L'Hostalet (Hostalets de Bas)
Llauna de IGP patates de prades amb botifarra de perol
Podeu veure la publicitat a TV3 i Olot Televisió de la Fira de Sant Lluc 2011
http://youtu.be/ICGPImGWxS0
El programa complert de la Fira de Sant Lluc 2011
http://areadepromocio.olot.cat/FitxersWeb/50/programa%20Sant%20Lluc%20BAIXA.pdf