Notícies

< Notícies

IV Jornada de la Patata

03/11/2011

El dissabte 5 de novembre la Jornada de la Patata de la Vall d’en Bas arriba a la quarta edició, i és per això que s’han organitzat diverses activitats a l’entorn d’aquest producte. Aquells a qui els vingui de gust, podran començar el dia amb un tastet de patata mora tofonada a la Plaça Mercat d’Olot, a les 11.00h s’oferirà aquest tast gratuït elaborat pel Restaurant Can Xel de Cuina Volcànica. A les 19.30h al local social de Joanetes es portarà a terme la conferència El Perú. El país bressol de la patata, que anirà a càrrec d’Alejandro Argumedo, director del Parque de la Papa de Cusco a Perú. Tot seguit, el Restaurant Can Barris, també del col•lectiu Cuina Volcànica, elaborarà un tast de patata mora farcida de carn per a tots els assistents, que s’acompanyarà amb cervesa La Volcànica.

Finalment, per arrodonir la jornada s’ha preparat un menú trumfaire que es podrà degustar al Restaurant L’Hostalet a les 21.00h, i on es podran provar diferents plats elaborats amb patata, com ara una crema de patata mora amb pop, llardons de la mocada i pebre vermell. El preu del menú és de 25€, i de 20€ per als socis d’Slow Food, és necessari fer reserva prèvia al sopar, ja que té un aforament limitat.

Els tiquets es poden comprar a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa 607 401 947 – info@garrotxahostalatge.cat, al restaurant L’Hostalet 972 690 006 hostalet@cuinavolcanica.cat, a la Plaça Mercat d’Olot 972 264 703 o a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas 972 690 225 ajuntament@vallbas.cat. Una jornada organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa – Cuina Volcànica, Slow Food Garrotxa, Sigma i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. També col•laboren l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu, i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.Comarteix