Notícies

< Notícies

Firal del Fesol de Santa Pau

25/03/2022

 

Després de dos anys, es torna a organitzar la Fira del Fesol de Santa Pau, que es portarà a terme diumenge 27 de març. Es tracta d’un esdeveniment consolidat que valoritza un dels productes estrella de la Garrotxa.

 

La fira començarà a les 10.00h pels carrers del poble, i a partir de les 12.00h a la Plaça Major, s’hi trobaran els diferents plats de fesols de Santa Pau DOP elaborats pels restaurants del municipi. En l’edició d’aquest any, a causa de les mesures Covid19, s’ha canviat el format tradicional, on els assistents podien fer el tast dels plats a peu dret a la mateixa plaça. Enguany es facilitarà que els participants es puguin endur els tastos a casa, o bé que se’ls puguin menjar en un dels punts de degustació habilitats al mateix nucli antic del poble.

 

Cuina Volcànica sempre participa a la fira aportant un plat fet amb fesols. Aquest any el restaurant que representarà el col·lectiu és Ca la Matilde de Sant Feliu de Pallerols amb un Suquet de fesols de Santa Pau amb trompetes de la mort i botifarra.

 

TRIPTIC-stapau-FESOL_202220220325.pdfComarteix