Notícies

< Notícies

FIRA DEL FARRO

04/02/2010


FIRA DEL FARRO DE LA VALL DE BIANYA

Cuina Volcànica organitza les jornades gatronòmiques del 25/01/2010 al 14/02/2010  amb el Farro i Fajol com a principal protagonistes.


La programació prevista començarà el dissabte de la setmana vinent, fent un acte de promoció de la Fira del Farro a la plaça Mercat d'Olot, on s'oferirà un tastet d'escudella de galets de farro i espelta. Després, el 6 de febrer, s'efectuarà a les sis de la tarda la inauguració de la Fira amb una xerrada. A les 19.15h el grup Cuina Volcànica, oferirà els següents tastets:

Parfait d'aviram amb crumble de farro - Restaurant Can Barris
Coca de farro i perol amb coca de bolets - Restaurant Ca la Matilde
Galet de farro amb brandada de bacallà i suc de pebrots escalivats - Restaurant Oliveras
Cervesa Volcànica - Cuina Volcànica

Més tard, es portarà a terme un sopar popular al Centre Cívic de l'Hostalnou amb el farro com a ingredient principal. Es presentarà un vídeo sobre la reconstrucció del Molí de la Boada i hi haurà una actuació musical a càrrec d'Alça Manel•la!

El gran dia serà, però, el diumenge 7, en què es durà a terme la Fira del Farro a la zona de Sant Martí de Solamal, on hi haurà un gran aparcament, es podrà esmorzar, es trobaran les parades dels firaires, es podrà visitar el Molí de la Boada (en funcionament), es faran sortides amb rucs i someres, tindrà lloc l'actuació dels Marrinxos d'Olot, etc. Quim Domene signarà, a més, exemplars del cartell de la Fira, la qual es donarà per acabada a les dues del migdia. Tot això i molt més, que s'ha estat preparant amb il•lusió i esforç des de fa una colla de mesos, ha de fer possible que sigui nombrosa la concurrència a la Fira del Farro, que ha anat a més edició rere edició.Comarteix