Notícies

< Notícies

Fira de Sant Lluc Olot i Demostració de Cuina Volcànica

24/10/2008

Fira de Sant Lluc d’Olot, sota el lema “Paisatge a la taula” va donar preeminència a la gastronomia con un atractiu turístic fonamental de la comarca de la Garrotxa .
L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa dins el conveni amb l’Ajuntament d’Olot i el col·lectiu de Cuina Volcànica va ésser-hi present amb dues demostracions de cuina en directe per mes de 200 persones.

En la jornada inaugural Joan Masegur, president de Cuina Volcànica, cuiner del Rest Hostal dels Ossos d’Olot amb Miquel Alonguina Cuiner del Rest Font Moixina d’Olot va oferir 5 tastos gastronòmics exclusivament de Cuina Volcànica on els productes del territori hi eren presents.

El diumenge es va realitzar una demostració de cuina amb la participació de dos col·lectius de cuina de dues comarques ben aviat mes juntes , Gerard Xifra cuiner del Rest Sant Miquel (Vall de Bas ) President de l’Associació i membre de Cuina Volcànica i Osona Cuina que partint de un mateix producte de ambdós territoris com es el porc es van elaborar 5 tastos gastronòmics

Pep Nogué gastrònom ens va assessorar en tot moment fent de l’acte un èxit de organització i qualitat .
Empordàlia de Vins i Olis va oferir el vi negre SINOLS D.O Empordà i l’Oli de Pau amb les explicacions del maridatge per part de Xavier Morera .Comarteix