Notícies

< Notícies

Fira de l'Embotit d'Olot 10 i 11 de març

28/02/2012

La propera Fira de l'Embotit és durà a terme els dies 10 i 11 de març de 2012 al Passeig d'en Blay (Firal) d'Olot.


Un cap de setmana abans i com a presentació de la Fira de l'Embotit 2012, el diumenge 4 de març, s'organitzen dos actes destacats: un Xou de Cuina que tindrà lloc al Teatre Principal d'Olot a les 11h i la taula rodona "L'embotit i la cuina d'avantguarda" amb la participació de la Carme Ruscalleda, a les 19h a la Sala El Torín.


La Fira de l'Embotit 2012 comptarà amb uns 80 expositors d'embotits, formatges i altres productes alimentaris (coques, galetes, melmelades, conserves...) amb la novetat que enguany es potencia els embotits, formatges i cerveses d'elaboració pròpia.

El programa d'activitats lúdiques 2012 tindrà un ampli ventall d'oferta dirigida al públic visitant. Destaca del programa la col·laboració que duu a terme l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i el Col·lectiu Cuina Volcànica, així com l'Associació de Placers de la Plaça Mercat d'Olot al llarg de tot el cap de setmana. Les activitats relacionades amb la Fira seran molt variades, des de xerrades-tast d'embotits passant pel 3r. concurs d'embotits casolans i activitats dirigides als més menuts de la família (com els tallers d'elaboració de botifarres).

.Comarteix