Notícies

< Notícies

EXPOBAGES

20/05/2010

L’Ajuntament d’Olot i Turisme Garrotxa, en representació dels ajuntaments i associacions turístiques de la comarca de la Garrotxa, participaran el cap de setmana del 21, 22 i 23 de maig a Expobages, la fira multisectorial més important de la ciutat de Manresa.

Aquesta participació sorgeix arrel de l’acord de col•laboració signat el darrer any 2009 entre les ciutats d’Olot i Manresa amb l’objectiu de promocionar els seus territoris a les respectives mostres multisectorials, la Fira de Sant Lluc 2009 i Expobages 2010, i enfortir la relació amb comarques veïnes o properes.

L’objectiu de l’intercanvi és estrènyer els llaços entre les dues ciutats – Olot i Manresa - i a l’ensems les dues comarques – La Garrotxa i El Bages- aprofitant la proximitat que ha generat millora l’obertura del túnel de Bracons.

La finalitat de participar amb un estand a Expobages és donar a conèixer als possibles turistes potencials de la Catalunya Central els recursos naturals, culturals, i gastronòmics d’Olot i de la Garrotxa.

Per això Cuina Volcànica hi participa aportant els següents tastos, aquesta vegada elaborats pel Restaurant Sant Miquel de Sant Esteve d'en Bas:

- Magdalenes de fajol

- Piruleta de formatge serrat d'ovella Mas Farró

- Carquinyolis de farro blanc

- Ampolletes de RatafiaComarteix