Notícies

< Notícies

ELS ACTES GASTRONÒMICS DE LA FIRA DE SANT LLUC A CÀRREC DE CUINA VOLCÀNICA I L'ASSOCIACIÓ D'HOSTALATGE DE LA GARROTXA

21/10/2009

El Col·lectiu Cuina Volcànica i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i s’han fet càrrec, per primera vegada, de tots els actes gastronòmics de la Fira de Sant Lluc d’enguany, portats a terme dins el pavelló “Del Paisatge a la taula” dedicat als productes de la terra, la gastronomia i el paisatge. Un programa basat en diverses demostracions gastronòmiques, a les que hi van participar en les degustacions més de 600 persones; quatre tallers infantils, amb l’assistència de 50 nens a cada taller, on es va ensenyar de manera dinàmica i didàctica, els bons hàbits alimentaris als més menuts de casa; cinc presentacions d’accions portades a terme, tant per part de l’associació com de Cuina Volcànica, com: el nou llibre de Cuina Volcànica, la cervesa commemorativa “La Volcànica”, la 25a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, el primer concurs de receptes de productes del territori, i el calendari gastronòmic, de fires i de festes populars i tradicionals generat per Turisme Garrotxa, i en el que ha col·laborat Cuina Volcànica. La concurrència de públic en tots els actes va ser un èxit, i es van repartir més de 3000 tastos entre els visitants a la fira.

Els actes es van realitzar entre l’Espai Tast i l’estand de Turisme Garrotxa, i hi van col·laborar més de 40 professionals, entre cuiners, productors i elaboradors. Per altra part, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Cuina Volcànica, també disposaven d’un estand, des d’on van promocionar i repartir la segona edició dels fulletons de l’associació, on hi apareixen els seus 120 associats, el fulletó de Cuina Volcànica i del calendari gastronòmic i de fires de la Garrotxa, així com els fulletons de la 25a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, amb la minuta del sopar presentació i la informació per tots aquells que hi vulguin assistir, i els menús que oferiran els diferents establiments durant el mes de la Mostra, encara que més endavant, es farà una roda de premsa, on es presentaran tots els esdeveniments del 25è aniversari de la Mostra. Dins els serveis que incloïa l’associació en el seu estand, també hi era present la Targeta Comerç Garrotxa, on els nous adherits participaven en el sorteig de dos tiquets pel sopar presentació de la Mostra, i un menú per a dues persones en un dels establiments participants.

D’altra banda, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Cuina Volcànica, volen agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot – IMPC per la coordinació conjunta de l’espai, a Turisme Garrotxa pel seu suport en diversos actes, a l’Associació de placers del Mercat d’Olot, amb l’aportació de productes del territori, i la resta de col·laboradors, així com a tots els establiments associats que han participat de manera desinteressada i han fet possible els actes gastronòmics de la fira.



Comarteix