Notícies

< Notícies

El teu Moment Volcànic

29/06/2021

 

Arriba l’estiu, i venen ganes d’allargar els àpats i acabar-los amb un bon combinat, o fer un vermut amb una bona tisana, i què millor que estiguin elaborats amb un licor del territori, és El teu Moment Volcànic.

De l’1 de juliol a l’1 d’agost, la Garrotxa es convertirà en l’escenari d’ EL TEU MOMENT VOLCÀNIC de la mà de Gin Volcànic i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Durant trenta-dos dies, bars, restaurants i hotels de la Garrotxa oferiran 3 combinats fets amb Gin Volcànic per maridar amb les seves propostes gastronòmiques, o simplement per gaudir d’un moment de desconnexió acompanyat d’un bon producte.

·     Tisana Volcànica: una revisió modera de la tisana de tota la vida, amb el toc inconfusible  de la ginebra Gin Volcànic.

·     Croscat Mojito: un còctel que no falla, fresc i amb un punt volcànic.

·     Montsacopa Gintònic: el clàssic gintònic fet amb una ginebra que de clàssica no en té res.  

 

Gin Volcanic és una ginebra única, amb tota l’essència de la Garrotxa. Neix de l’experiència de dues empreses capdavanteres en el sector dels espirituosos: Beveland (Grup Masoliver) i Ratafia Russet. Per a elaborar-la es realitzen 3 destil·lacions de 3 macerats independents amb ingredients autòctons de la Garrotxa, com les nous verdes, plantes aromàtiques presents a la ratafia Russet, i la tercera destil·lació del ginebró.

Durant el procés de destil·lació s’utilitzen pedres volcàniques i aigua pura del territori.

 

Amb aquesta acció, Gin Volcànic vol ser present en vermuts, àpats i sobretaules de garrotxins i visitants de la comarca. Demostrar que és una ginebra fora de sèrie, amb uns matisos i un caràcter que reflecteixen l’autèntic esperit volcànic.

L’acció anirà acompanyada d’un concurs que es farà via Instagram de Gin Volcànic, amb nombrosos premis en restaurants i hotels de la Garrotxa.