Notícies

< Notícies

El programa "Del Paisatge a la Taula" torna amb novetats

16/09/2015

Receptes cuinades a quatre mans

El programa ‘Del Paisatge a la taula’ d’Olot Televisió, que presenta David Coloma, torna amb novetats.

Arrenca la temporada amb receptes de cuina elaborades a quatre mans. Coincidint amb els 20 anys del grup ‘Cuina Volcànica’ el programa uneix les diferents generacions dels restaurants que hi estan adherits. Des d’aquesta setmana els cuiners habituals del programa estaran acompanyats per les seves mares, barrejant l’experiència i tradició amb la creativitat i contemporaneïtat, ingredients que han donat l’èxit a la cuina que es fa a la Garrotxa.

El primer programa de la temporada arrenca amb el restaurant Ca la Matilde de Sant Feliu de Pallerols i els convidats són el cuiner Felip Hontoria i la seva mare, la Matilde Collel, qui va ser la fundadora de l’establiment. Al llarg de les properes setmanes també hi podrem veure en Josep i en David Colom, del restaurant l’Hostalet o en Joan Masegur, l’Angelina Iglesias i la Pilar Reixach, les tres generacions del restaurant Hostal del Ossos, per posar només alguns exemples.

David Coloma segueix presentant el programa, que relaciona les receptes amb els principals esdeveniments gastronòmics i festius de la Garrotxa.

Els programa s’emet els dilluns a les 12.00h, 15.50 i 20.45, i es pot tornar a veure els dimarts a les 12.55 i a les 18.00, els dissabtes a les 13.45, i els diumenges a les 15.10. També es poden veure totes les receptes a través del XIP/Tv, la televisió a la carta (a través del web www.olot.tv) i de l’aplicació per a mòbils d’Olot Televisió.Comarteix