Cuina Volcànica porta el sabor de la Garrotxa al Castell de Peralada a les Trobades Comer La Vanguardia en el marc de Catalunya Regió Mundial de l'enogastronomia 2025 En el marc de Catalunya Regió Mundial de l’Enogastronomia 2025, el canal Comer de La Vanguardia i després de l’èxit de la primera… Veure 05/06/2025
Batet de la Serra de nou escenari de la Fira del Fajol Diumenge 9 de febrer es va celebrar la Fira del Fajol a Batet de la Serra. Des de les 9.00h del matí, es van realitzar tot d’activitats… Veure 11/02/2025
Una nova edició de la Fira de Sant Antoni de Santa Pau Santa Pau el proper 19 de gener celebra la seva tradicional Fira del Fesol. Aquest llegum omplirà d’activitats… Veure 17/01/2025
L' Hostal dels Ossos i La Moixina reben un Solete de la Guia Repsol 2024 Els restaurants garrotxins Hostal dels Ossos i La Moixina, membres de Cuina Volcànica,… Veure 12/11/2024