Notícies

< Notícies

Les postres més llamineres de Cuina Volcànica

02/10/2015

Vine a descobrir les postres més llamineres de Cuina Volcànica que ha elaborades i creades juntament amb el pastisser olotí Jordi Ferrer.

El dilluns 5 d'octubre a les 10.00h a la plaça de la Font de l'Àngel, davant de la pastisseria Ferrer, i en motiu del 20è aniversari de Cuina Volcànica, es presentarà aquestes postres, que tindrà dues versions, una adaptada per als restaurants del col·lectiu, i una altra per poder vendre a la pastisseria. Tothom qui ho vulgui podrà aturar-se a provar-lo.

Les dues opcions fan referència a un volcà de xocolata, el qual canvia els seus ingredients segons l'estació o temporada que se serveix, convertint-se en un producte canviant i de proximitat, acord amb la filosofia del grup Cuina Volcànica, per tant el podem trobar farcit de gelat, de mousse, de pastís, de fruites, etc.

Tots els restaurants i la pastisseria Ferrer, tindran en comú una cúpula de xocolata banyada en or, però cadascun d'ells tindrà la seva pròpia creació pel que fa al farcit, així el client podrà degustar-lo sempre que vulgui i de diferents maneres.Comarteix