Notícies

< Notícies

El Follet de la Garrotxa celebra el seu primer aniversari amb un berenar de Cuina Volcànica

29/03/2017

En motiu del Dia Mundial de la Salut, 7 d’abril, l’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa (EPTG) organitza un taller de cuina saludable pels nens i nenes de la comarca.


En el mateix acte es presentarà el mural fet amb les fotografies dels nens i nenes que l’any passat van assistir a la presentació del Follet de la Garrotxa.


El 7 d’abril del 2016, Dia Mundial de la Salut, va néixer el Follet de la Garrotxa, una figura integrada amb els animals de la zona i l’entorn volcànic amb l’objectiu de fomentar els bons hàbits alimentaris i d’higiene personal, portar una vida saludable i donar consells de salut als més petits de la casa. A partir d’aquí, cada any per aquesta data l’EPTG –de la mà del Follet- es proposa fer una activitat i/o xerrada per mantenir i potenciar
aquests rutines beneficioses per la salut.
Enguany, l’activitat estarà relacionada amb l’alimentació i en com fer un berenar saludable; amb un taller a càrrec del cuiner David Colom del col·lectiu Cuina Volcànica.
Previ a aquest taller per a tota la família, es farà la presentació del mural del Follet construït amb les fotografies que l’any passat es van fer a l’hospital coincidint amb la presentació de la mascota.
La presentació del mural serà el mateix divendres 7 d’abril a 1/4 de 6h de la tarda a l’entrada de consultes externes; seguidament es realitzarà el taller al hall principal de l’hospital (entrada prop de cafeteria).Comarteix