Degustació de productes del territori a la 1a.Nit de Turisme Rural.
09/10/2009
El passat dimecres es va celebrar amb éxit la 1a.Nit de Turisme Rural de Girona, a Besalú. En aquest acte el col.lectiu Cuina Volcànica i Besalú Gastronòmica van treballar conjuntament en l'elaboració dels tastos al centenar de persones assistents.
Sopeta de patata mora amb llardons cruixents de la mocada. CV (Restaurant Cal Sastre )
Torradeta de fetge gras d'ànec amb codonyat i ratafia de pomes antigues i
nous CV (Restaurant La Francesa)
Coca d'alberginies BG
Salpicó de fesols i rossinyols amb vinagreta d'alls tendres CV (Restaurant Can Xel)
Blanquetes de pollastre amb aroma de mel BG
Mandonguilles de patata amb carn de vedella BG
Bacallà amb confitura de tomates de la pera. CV (Restaurant Self Garrotxa )
Pastis de peix amb trencadis de verduretes BG
Mousse de iogurt de la Fageda amb crumble de fajol CV (Restaurant Hostal dels Ossos)
Pa de pessic d'ametlles i taronja BG