Notícies

< Notícies

CUINA VOLCÀNICA VOLA A SANTIAGO DE COMPOSTELA

01/03/2010

El Fòrum Gastronòmic 2010 es va celebrar a Santiago de Compostela durant la darrera setmana del mes de febrer. Després d’11 anys s’ha consolidat com un punt de trobada de col•lectius de cuina, empreses agroalimentàries, cuiners professionals, restauradors, etc., i s’ha convertit en un model a seguir. En l’edició d’enguany, alguns cuiners del grup Cuina Volcànica, van viatjar fins a Santiago de Compostela, per donar a conèixer la seva cuina, oferint tastos del seu receptari als assistents. Això sí, els plats sempre basats amb productes del territori de la Garrotxa, per donar-la a conèixer a través de la gastronomia, un dels atractius turístics de la comarca. Els plats elaborats van ser: sopa de farro amb llardons de la mocada, blinis de patata mora, fajol i moniato amb espuma de llet d’ovella de raça ripollesa, costelló de porc confitat amb parmentier de patata mora i cargols. Una experiència molt positiva per intercanviar coneixements, i presentar la Garrotxa a través de la cuina als assistents d’arreu que van participar o visitar el Fòrum Gastronòmic.



Comarteix