Cuina Volcànica participa en la III Fira del Fajol de Batet de la Serra
05/05/2008
Cuina Volcànica participa en la III Fira del Fajol de Batet de la Serra , que es celebra
el diumenge 10 de febrer de 4 a 5 de la tarda amb el servei dels tastets degustació amb fajol que oferiran al públic els següents establiments :
Restaurant Hostal dels Ossos - Batet de la Serra “ Farinetes de fajol amb mel d’acàcia “
Restaurant Self La Garrotxa - Olot “Mousse de formatge del “Mas Farró” amb fruits vermells i cruixent de fajol “
Restaurant La Francesa - Santa Pau “ Mini- Creps de fajol amb compota de poma”
Restaurant Can Xel - La Cot Santa Pau “ Magdalenes de fajol amb reducció de ratafia Russet d’Olot”
Restaurant La Deu - Olot “Coca de fajol amb fruits secs”
Amb la finalitat de promoure aquest producte del fajol ,tots els 17 establiments de Cuina Volcànica
inclouran a les seves cartes un plat elaborat amb fajol per a tota la temporada d’hivern ,
des de el dia 10 de febrer fins el dia 21 de març 2008.
Restaurant La Deu
Ctra de la Deu,s/n 17800 Olot Tel 972 2610 04
Cruixent de fajol amb escuma de ratafia Russet d’Olot
Restaurant Font Moixina
Paratge de la Font Moixina 17800 Olot Tel 972 2610 00
Sopa de iogurt, sorbet de mostera i poma caramelitzada amb cruixent de fajol
Restaurant Self -Service Garrotxa
C.Serra i Ginesta 14 , 17800 Olot Tel 972 26 16 04
Peuada volcànica amb fesols de Santa Pau i fajol
Restaurant Hostal dels Ossos
Ctra de Santa Pau km 2,7 17812 Batet de la Serra (Olot) Tel 972 26 61 34
Farinetes de fajol amb xarop de ratafia
Restaurant Cúria Reial
Plaça de la Llibertat 14 17850 Besalú Tel 972 59 02 63
Crêpes de fajol amb mousse de pera
Restaurant Oliveras
C/Pau Claris 13 17850 Besalú Tel 972 59 03 92
Coca de fajol amb figues i almadroch
Hotel Siqués -Restaurant Cal Parent
Av.Lluís Companys 6-8 17850 Besalú Tel 972 59 01 10
Pasta de full amb fons de ceba, botifarra de perol i daus de carbassa amb salsa beixamel de fajol
Restaurant La Torre del Til·lers
Paratge de la Torre ,Ctra 152 km 22 - 17172 Les Planes d’Hostoles Tel 972 44 80 10
Tulipa de fajol amb gelats casolans
Restaurant La Curenya
Ctra de Santa Coloma- Olot km 57 17172 Les Planes d’Hostoles Tel 972 44 84 11
Pastis de fajol amb salsa de taronja
Restaurant Ca la Matilde
Ctra d’Olot 42 17174 Sant Feliu de Pallerols Tel 972 44 42 69
Coca de fajol amb greixons
Restaurant L’Hostalet c.de Vic 18 , 17177 Hostalets de Bas Tel 972 69 00 06
Escudella de fajol amb bolets i botifarra negre
Restaurant Fonda Barris
Ctra de Torelló s/n 17176 Joanetes Tel 972 69 00 64
Esponjós de xocolata blanca amb gerds i cruixent de fajol
Restaurant Sant Miquel
Mas Colomer s/n 17850 Sant Esteve de Bas Tel 972 69 01 23
Tallarines de farina de fajol saltejades amb bolets de temporada i flocs de fetge d’ànec
Restaurant Can Morera Ctra de Santa Coloma 10, 17178 Les Preses (Vall de Bas)
Tel 972 69 48 02
Torrat de fajol amb textures de poma
Restaurant la Francesa
Carrer del Pi 27 -Ctra d’Olot a Santa Pau,km 3 ,17811 Santa Pau Tel 972 26 22 41
Crêpes de fajol amb compota de poma
Restaurant Cal Sastre Plaça dels Balls 17811 Santa Pau Tel 972 68 04 21
Crostillons de fajol amb crema catalana i confitura de préssec
Restaurant Can Xel Ctra de Santa Pau s/n 17811 La Cot- Santa Pau Tel 972 68 02 11
Magdalenes de fajol amb reducció de ratafia Russet d’Olot