Notícies

< Notícies

Cuina Volcànica ofereix l'aperitiu en la celebració de la Diada del Consell Comarcal de la Garrotxa, conjuntament amb Òmnium Garrotxa

03/09/2013

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal de la Garrotxa, conjuntament amb Òmnium Garrotxa, organitza els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a la comarca, que aquest any incorporen diferents novetats.

L’historiador i professor Miquel Puig i Reixach ha rebut l’encàrrec del Consell de pronunciar la conferència institucional, que obrirà els actes programats per la Diada Nacional de Catalunya. “Història personal i història nacional: viure a la Garrotxa entre els anys 1700 i 1720” serà el títol de la xerrada, que ens situarà a la Garrotxa de 1714 de la mà d’un especialista en la divulgació de la història d’Olot i la comarca al segle XVIII.

Precisament, la conferència incorpora aquest any una novetat important a nivell de programació ja que, per no interferir amb els actes organitzats pel dia 11 de Setembre, tindrà lloc el dimarts 10 de setembre a les 6 de la tarda a la Sala El Torín d’Olot

Cuina Volcànica amb els seus membres Rest Font Moixina ,Hostal dels Ossos i Self La Garrotxa d'Olot oferiran l'aperitiu.

 Comarteix