Notícies

< Notícies

CUINA VOLCANICA I L'ASSOCIACIÓ D'HOSTALATGE DE LA GARROTXA I LA PRIMERA VOLTA PELS VOLCANS D'OLOT

25/09/2009

El col·lectiu Cuina Volcànica i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, han col·laborat en la primera cursa “Volta pels volcans d’Olot”, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, que es portarà a terme el diumenge 27 de setembre a les 10.00h del matí.

 El recorregut transcorre pels volcans més importants i característics de la ciutat: el Montsacopa, la Garrinada, el Bisaroques i el Montolivet. Els establiments relacionats a continuació:
Hotel**** Riu Olot
Hotel*** Borrell
Hotel** La Perla
Pensió** Hostal Sant Bernat
Pensió** Els Amolls
Pensió** La Vila

col·laboren oferint un descompte d’un 10% en l’allotjament dels participants a la cursa que ho sol·licitin. Per altra part, l’Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i Cuina Volcànica, també hi col·laboren atorgant diferents àpats, i una nit d’allotjament per al sorteig que es realitzarà entre els assistents una vegada finalitzada la cursa, aquest acte es realitzarà al Pavelló Firal.

Els establiments que formen part d’aquesta col·laboració són:


Del col·lectiu Cuina Volcànica :

Restaurant Font Moixina: 1 àpat per a dues persones
Restaurant Hostal del Ossos 1 àpat per a dues persones.

Restaurant El Rebost de casa: 1 àpat per a dues persones
Pensió**Hostal Sant Bernat: una nit d’allotjament amb esmorzar per a dues persones.
Bar Hostal del Sol: 1 esmorzar/berenar per a dues persones

També, entre els 300 assistents a l’acte se’ls hi repartiran fulletons de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, i cuina Vol`canica  per tal de fer difusió de tots els seus establiments associats.Comarteix