Notícies

< Notícies

Conveni de col.laboració amb Esdansa de les Preses.

21/08/2009

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i el Col·lectiu Cuina Volcànica han signat un conveni de col·laboració per promocionar-se conjuntament, un fet ja habitual.

El Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses arriba aquest 2009 a la 27a edició. Consolidat ja com un dels esdeveniments de cultura tradicional i popular més importants de Catalunya amb una programació i una infraestructura de gran qualitat. L’Ésdansa, entre espectadors, artistes i organització, mou prop de 10.000 persones: més de 8000 espectadors, més de 400 artistes i 200 voluntaris en l’organització. Així, el poble de Les Preses viu, cada mes d’agost, unes jornades de festa on la música i la dansa tradicional són les grans protagonistes.

Alguns membres de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i del col·lectiu Cuina Volcànica, col·laboren amb aquest projecte oferint allotjament i restauració a les autoritats i periodistes convidades al festival. En el cas de l'allotjament, hi ha col·laborat l'Hotel La Perla, l'Hotel Borrell i l'Hotel Riu. Pel que fa als restaurants hi participen: Restaurant Self La Garrotxa, Restaurant Hostal dels Ossos, Restaurant Sant Miquel, Restaurant La Deu i Restaurant Font Moixina.

La marca Ésdansa, continua aquest any en la línia de renovació iniciada el passat 2008. Ésdansa continua el seu camí per convertir-se en un motor per la creació, la producció i exhibició de la dansa catalana d’arrel tradicional. Tot plegat sense deixar de banda els seus orígens: les propostes internacionals. A més, el certamen vol consolidar noves línies de programació i ampliar el ventall de les propostes que ofereix amb l’objectiu d’obrir-se a nous públics
Comarteix