Notícies

< Notícies

BONS RESULTATS DE CUINA VOLCÀNICA A GIRONA VIVA - MADRID

07/06/2010

Centenars de persones van tastar els plats que CUINA VOLCÀNICA, CUINA REMENÇA i  BESALÚ GASTRONÒMICA van presentar a la mostra Girona Viva que es va celebrar a Madrid.

A banda de degustacions, molta gent es va interessar per l'oferta turística de la nostra comarca.

Les comarques gironines van desembarcar a Madrid el dijous 27 de maig , i s'hi van estar fins al diumenge 30, per oferir la seva oferta turística i gastronòmica.

La Plaza Jacinto Benavente es va convertir durant els tres dies que va durar la Mostra Girona Viva en un gran “restaurant” a l’aire lliure on es podien degustar productes de totes les comarques gironines.
Turisme Garrotxa va aprofitar la iniciativa per ser-hi present amb el suport del tècnic de turisme de la Vall d'en Bas, i va ser a la vegada una de les comarques que més oferta va presentar i que més èxit va obtenir, en especial gràcies al fet que es van oferir centenars de degustacions dels tres tipus de cuina diferents que es presentaven: Cuina Volcànica, Besalú Gastronòmica i Cuina Remença.

Pel què fa a Cuina Volcànica, el públic va poder tastar

- Brandada de bacallà amb fesols de Santa Pau

- Patates farcides

- Crema de poma amb iogurt de la Fageda i crumble de fajol.

Per la seva banda, Cuina Remença va oferir:

 - Pa dels Hostalets amb tomàquet i embotits de la Vall d'en Bas

Besalú Gastronòmica va ser-hi present amb:

- Botifarra de bolets de primavera.

L'afluència de públic va ser especialment bona el divendres i dissabte al vespre, tant que malgrat que s’havia portat una gran quantitat de menjar, el diumenge abans de tancar la fira s’havien acabat bona part de les degustacions.

Però no només la gastronomia va tenir èxit, ja que durant els tres dies de fira, milers de persones també van demanar informació sobre la Garrotxa. El senderisme i l’interès també pel patrimoni cultural, van centrar les peticions dels visitants. Turisme Garrotxa va distribuir entre altres publicacions, la guia Tot Garrotxa en la seva versió en castellà al públic madrileny, una guia de propostes completa, útil i pràctica pels visitants.

Informació de Turisme GarrotxaComarteix