Notícies

< Notícies

Aquest estiu tornen els Sopars al Volcà Montsacopa

15/06/2015

Un any més, Olot viurà un estiu ple d’activitats pensades per a petits i grans sota el nom de “La Cua de drac”.

Del 13 de juny al 30 de setembre, la ciutat gaudirà de propostes per a cada dia, promogudes per l’Ajuntament, i per diferents entitats i empreses de la ciutat que dinamitzen l’estiu de la capital garrotxina.

El col·lectiu Cuina Volcànica torna amb els Sopars al Volcà Montsacopa. Els dilluns 27 de juliol i 3 i 10 d'agost, per viure una nit s'estiu al cràter del volcà. El sopar es portarà a terme a l'era de l'ermita de Sant Francesc, un sopar per gaudir dels millors tastos del col·lectiu Cuina Volcànica A més a més, els assistents podran delectar-se amb la millor música en directe del grup Catifa Roja i el seu espectacle tribut als Beatles.

Els tiquets per al sopar es poden comprar a través de la web www.teatreprincipal.olot.cat

Adjuntem la minuta perquè pugueu consultar els tastos que el col·lectiu oferirà aquesta edició Minuta-sopar-201520150615.pdf

Per altra banda, el programa inclou un total de 30 propostes que es desenvoluparan durant els mesos de juny, juliol agost i setembre, fins les Festes del Tura, la majoria a l’aire lliure: concerts, rutes de tapes, ballades tradicionals i de sardanes, circ, activitats guiades, botiga al carrer, mercats d’antiguitats, a més de les populars festes dels barris, que es van succeint al llarg de l’estiu, amb espectacle tant especials com els balls de la faràndula del Carme, el Drac, el Pollastre i el Conill.

L’ampli ventall d’activitats estan organitzades tant des de l’Ajuntament, com per les entitats de la ciutat i també per empreses privades que s’ajunten sota el paraigües de la Cua del Drac per facilitar la informació als ciutadans i sumar esforços.

Totes les activitats programades es poden consultar a l’agenda d’Olot (www.agendaolot.cat) i en el fullet que es repartirà des de l’oficina de Turisme, els equipaments culturals, així com també establiments de la ciutat.

 Comarteix