Notícies

< Notícies

26a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

19/11/2010

Terra d’artistes literaris, escultors i pintors, no podia ser menys que terra, també, d’artistes culinaris. La Garrotxa, en sí mateixa, evoca inspiració. I resulta inevitable, alhora que senzill, voler plasmar cada un dels trets característics d’aquest indret tan especial de Catalunya.

Els colors gastronòmics d’aquesta terra no són altres que els fesols de Santa Pau, , la patata de la Vall, el fajol de la Garrotxa, la castanya, el porc, el cargol, el blat de moro, els naps i l’escarlot. I els quadres que amb ells es pinten són, un any més, els que ens presenten tots els restauradors de la comarca durant els 30 dies de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, enguany en la seva 26a edició.

Aquest any el sopar de presentació tindrà lloc el proper dimecres 24 de novembre, al Restaurant La Deu d’Olot, oferint, entre d’altres, unTerrina de macarrons de fajol ,brandada de bacallà i oli de carbassa,  Amanida de galta de porc amb escabetx suau de bolets , Mousse de poma eugènia amb aranja i gelats de herbes aromàtiques ,  i fins el 24 de desembre, dia que finalitza la mostra, es podran degustar tots els plats presentats en aquesta edició als propis establiments.

Preu Tiquet Sopar Presentació 26 Mostra ...... 55 euros (Iva Inclòs)

Reserves: 607401947    -  972 27 16 00

 Comarteix