Sopa de carbassa amb menta, gelat de iogurt amb fruits del bosc i cruixent de fajol
Elaboració: 
 
 El cruixent de fajol 
 1. Barregeu l’aigua i el sucre fins arribar a ebullició, seguidament, afegiu-hi la mantega fins que quedi fosa. Finalment, afegiu les dues farines, poseu-ho dins una mànega pastissera i reserveu. 
 2. Estireu sobre un silpat tires fines de la barreja i poseu-ho a coure al forn 170ºC, uns 7 minuts. Reserveu. 
 
 La gelatina de menta 
 1. Netegeu les fulles de menta i tritureu-les amb el sucre, afegiu-hi l’aigua i l’agar-agar, poseu al foc fins que bulli. Quan arrenqui el bull, coleu-ho i deixeu refredar a la nevera. 
 
 La sopa de carbassa 
 1. Talleu la carbassa a daus i poseu-la a coure amb aigua i el sucre, deixeu coure. Després tritureu, coleu i reserveu a la nevera. 
 
 Muntatge del plat: 
 1. Poseu la sopa de carbassa com a base, uns dauets de gelatina de menta, una quenelle de gelat de iogurt de fruita del bosc de La Fageda, i finalment per sobre el cruixent de fajol.
Llistat d'ingredints
400g carbassa 40gr menta 2g agar-agar 50g sucre Gelat de iogurt amb fruita del bosc de La Fageda 50g farina de fajol 80g mantega 90g aigua 90g sucre 50g farina blat
