Torradeta de pa farro amb iogurt de La Fageda, melmelada de pebrot vermell i caramel de pinyons

Torradeta de pa farro amb iogurt de La Fageda, melmelada de pebrot vermell i caramel de pinyons

Tornar a: Receptes

Torradeta de pa farro amb iogurt de La Fageda, melmelada de pebrot vermell i caramel de pinyons

Ingredients:

Pa de farro

Iogurt de la Fageda (preferiblement grec)

Melmelada de pebrot vermell de La Fageda

Sucre ros

Pinyons

 Elaboració:

  1. Tallar unes llesques de pa de farro molt fines i torrar-les.
  2. Un cop torrades i fredes, untar-les amb el iogurt de La Fageda.
  3. Posar la melmelada de pebrot vermell per sobre.
  4. En un cassó posar el sucre ros i un cop caramel·litzi afegir-hi els pinyons.
  5. Abocar en una superfície freda i escampar amb una espàtula, deixar refredar i trencar.
  6. Poseu petits bocins per sobre la melmelada.

 


Comarteix

Recepta elaborada per