Torrada d’olivada, melmelada de porros de La Fageda i pollastre

Torrada d’olivada, melmelada de porros de La Fageda i pollastre

Tornar a: Receptes

Torrada d’olivada, melmelada de porros de La Fageda i pollastre

Ingredients:

2 llesques de pa de pagès

Olivada (olives negres aixafades amb un raig d’oli, sal i farigola)

1 pot de melmelada de porros de La Fageda

Pit de pollastre

1 porro

Una mica de reducció de vinagre de Mòdena

Oli d’oliva verge extra

Sal

Elaboració:

  1. En una paella coure els porros tallats petits amb una cullerada d’oli, una mica de sal i una cullerada d’aigua.
  2. Tallem el pollastre a tires i el fregim amb els porros.
  3. Untem el pa amb una mica d’olivada, a sobre hi posem la melmelada de porros de La Fageda i els saltejat de pollastre amb porros.
  4. Decorem la torrada amb una mica de cebollí.
  5. Ho acompanyem amb una mica d’enciam i nous picades. Decorem el plat amb una mica de reducció de Mòdena i oli d’oliva verge extra.

Comarteix

Recepta elaborada per