Tarta tatin amb gelat de iogurt de granja de La Fageda
*/?>

Tarta tatin amb gelat de iogurt de granja de La Fageda

Tornar a: Receptes

Tarta tatin amb gelat de iogurt de granja de La Fageda

Elaboració

1. Feu discos amb la pasta de full, pinteu-los amb ou batut i coeu-los al forn a 180ºC.

2. Talleu les pomes a daus i regueu-les amb la llimona perquè no es tornin fosques.

3. Poseu el sucre, la mantega amb la canyella i les pomes al foc. Aneu remenant fins que us quedin ben toves.

4. Un cop cuites poseu-les en cercles metàl•lics i poseu al forn durant uns 10 minuts.

Muntatge del plat

1. Un cop fredes, desemmotlleu i poseu la poma al cim del disc de pasta de full amb una quenelle de gelat de iogurt de granja La Fageda al cim de cadascun.


Llistat d'ingredints

Gelat de iogurt de granja de La Fageda Pasta de full Pomes golden 1/2 kg de sucre 150g de mantega Canyella en pols Suc de llimona


Comarteix