Patates de La Deu artesanes
Preparació 
 
 1. Talleu la carn a daus, condimenteu-la amb sal i pebre i rostiu-la al forn. 
 2. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. 
 3. Afegiu al sofregit a la carn i deixeu-ho coure durant uns minuts. 
 4. Feu una beixamel amb la llet i la farina, afegiu-la a la carn i tritureu-ho tot. 
 5. Peleu i talleu les patates a rodelles de 2 o 3 mm, aproximadament. 
 6. Coeu-les amb abundant oli tebi. 
 7. Farciu-les amb la carn picada. 
 8. Passeu-les per ou batut i finalment fregiu-les amb oli roent. 
 
 Presentació 
 
 Fiqueu unes 5 o 6 unitats en un plat i acompanyeu amb una barreja d’enciam, escarola i tomàquet. 
 
 Comentaris 
 
 Podeu tenir-les farcides a la nevera i passar-les el moment. El resultat es molt millor si son acabades de fregir i menjades. 
 
 Maridatge 
 
 vi de la D.O. Priorat com és el Mas Subirà elaborat pels mateixos viticultors del Priorat en la Masia Subirà.
Llistat d'ingredints
½ kg de carn magre de porc 120 g de carn de vedella 1 cebes 2 tomàquets 1 dl de brandi 1 dl de vi ½ l de brou de carn sal i pebre patates ¼ l de llet 50 g de farina