Mousse de torró amb foie
*/?>

Mousse de torró amb foie

Tornar a: Receptes

Mousse de torró amb foie

Ingredients:

250g. Torró de Xixona

50 g. Nata (1)

500 g. Nata (2)

5 Fulles de gelatina

Bloc de fetge de celler

Sal en escates

Oli d’oliva

 

Elaboració:

  1. Hidratar les fulles de gelatina en aigua freda.
  2. Escalfar la nata 1 i dissoldre-hi les fulles escorregudes de gelatina.
  3. Barrejar la nata amb la gelatina amb el torró de Xixona desfet.
  4. Muntar la nata 2.
  5. Incorporar la nata 2 a la barreja de torró. Posar en vasets i refredar a la nevera.
  6. Tallar uns daus de foie i col·locar-los sobre la mousse. Amanir amb unes gotes d’oli i una escata de sal.

Comarteix

Recepta elaborada per