HAMBURGUESA AMB GELAT DE IOGURT I CHUTNEY DE TOMÀQUET

HAMBURGUESA AMB GELAT DE IOGURT I CHUTNEY DE TOMÀQUET

Tornar a: Receptes

HAMBURGUESA AMB GELAT DE IOGURT I CHUTNEY DE TOMÀQUET

Ingredients

Hamburguesa de vedella del Mas La Carrera

Gelat de iogurtiu de La Fageda

Melmelada de chutney de tomàquet de La Fageda

Ceba de Figueres

Oli d’oliva

Sal

Elaboració

  1. Deixar el gelat de iogurt a la nevera durant 5 minuts perquè es descongeli lleugerament.
  2. Barrejar-hi la melmelada de chutney de tomàquet i retornar al congelador perquè torni a endurir-se.
  3. Pelar la ceba i tallar-la a làmines o anelles. Deixar-les en aigua freda uns minuts.
  4. En una planxa ben calenta amb un rajolí d’oli, coure-hi l’hamburguesa. Retirar-la, i immediatament coure-hi la ceba aprofitant el suc de la carn.
  5. Servir l’hamburguesa calenta amb una bola de gelat per sobre i acompanyar amb la ceba i una mica de sal.

 


Comarteix