GELAT DE IOGURT AMB GALETA DE FAJOL I MELMELDA DE FRUITS DEL BOSC DE LA FAGEDA

GELAT DE IOGURT AMB GALETA DE FAJOL I MELMELDA DE FRUITS DEL BOSC DE LA FAGEDA

Tornar a: Receptes

GELAT DE IOGURT AMB GALETA DE FAJOL I MELMELDA DE FRUITS DEL BOSC DE LA FAGEDA

Ingredients

Gelat de iogurt de La Fageda

Melmelada de fruits del bosc de La Fageda

100g de mantega

100 de sucre

100g de farina d’ametlla

100g de mantega

50g de fajol

50g de llevat

Elaboració

  1. Elaborem una galeta de fajol amb el sucre, la mantega, la farina de fajol i el llevat. Ho barregem tot fins aconseguir una massa homogènia. Seguidament, la desfem fins a quedar com engrunes de pa. Ho posem a coure 15 minuts a 175ºC.
  1. Muntem el plat amb dues boles de gelat de iogurt. Als costats hi posem la melmelada de fruits del bosc i finalment per sobre la galeta de fajol.

 


Comarteix

Recepta elaborada per