Esponjós de xocolata blanca amb iogurt de La Fageda i salsa de gerds
*/?>

Esponjós de xocolata blanca amb iogurt de La Fageda i salsa de gerds

Tornar a: Receptes

Esponjós de xocolata blanca amb iogurt de La Fageda i salsa de gerds

Preparació:

1 - Foneu la cobertura de xocolata blanca al bany maria.

2 – Una vegada fosa, remeneu-la perquè s'homogeneïtzi tota la cobertura i afegiu-li els iogurts naturals. Remeneu-ho delicadament.

3 - Foneu al bany maria les fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda. Remeneu-ho fins que quedi tot ben barrejat.

4 - A continuació, afegiu-hi la nata semi muntada. Mescleu-ho delicadament de baix cap a dalt.

5 - Poseu-ho en motlles individuals, i deixeu-ho refredar a la nevera unes 6 hores.

6 - Per fer una salsa de gerds, tritureu els gerds frescos amb el sucre i passeu-ho per un colador xinès.

7- Per presentar les postres, traieu l'esponjós de xocolata blanca del motlle i poseu-lo al pal. Acompanyeu-lo amb la salsa de gerds


Llistat d'ingredints

500ml de nata del 32% MG 325g de iogurt natural La Fageda 410g de cobertura de xocolata blanca 5 fulles de gelatina de 2g 550g de gerds 250g de sucre


Comarteix